مقالات

چگونه پروتئین ها و پپتیدها را حل کنیم؟

امروزه پپتیدهای سنتتیک و پروتئین ها در پژوهش کاربرد گسترده ای دارند. این پپتید ها معمولا به صورت لیوفیلیزه توسط شرکت ها در اختیار پژوهشگران قرار می گیرند. حل کردن پپتیدها گاه می تواند دشوار باشد.

دستورالعمل های حلالیت پپتید

امروزه پپتیدها و پروتئین ها به صورت گسترده در پژوهش استفاده می شوند. پپتیدها به منظور پایداری بیشتر و حمل راحت به صورت لیوفیلیزه تهیه شده و در اختیار استفاده کنندگان قرار می گیرند. استفاده از این پپتیدها نیازمند به محلول سازی مجدد آن ها می باشد.
تعیین بهترین حلال برای حل کردن پپتیدهای مصنوعی اغلب می تواند یک چالش باشد. در حالیکه بسیاری از پپتیدهای محلول، در محلول های آبی دارای حلالیت خوب هستند، برخی دیگر با حلالیت و عدم حل آن مواجه می شوند. به ویژه زمانی که پپتیدها دارای توالی های طولانی از اسیدهای آمینه هیدروفیل هستند این مسئله صورت یک مشکل اساسی را به خود می گیرد.

 

راهنمای زیر ارائه برخی از پیشنهادات برای کمک به پیش بینی حلالیت پپتیدها است:
۱٫ برای تشخیص شرایط مطلوب، ابتدا باید یک مقدار کمی از پپتید را آزمایش کنید.
۲٫ اطمینان حاصل کنید که غلظت مناسب برای محلول پروتئین تان را به منظور یک آزمایش خاص می دانید.
۳٫ بسته به ترکیب پپتید، حلال های مختلفی وجود دارد که برای حل کردن پپتید لیوفیلیز مورد نیاز است. لطفا حلالیت را با ۲-۳ منابع مختلف (انتشارات، تامین کنندگان) تایید کنید.
۴٫ برخی از دستورالعمل های عمومی شامل؛
‌أ. پپتیدهای کوتاه تر از پنج باقی مانده معمولا در آب یا بافرهای آبی حل می شوند، مگر آنکه کل توالی شامل اسیدهای آمینه هیدروفوب (مثلا W، L، I، F، M، V، Y) باشد.
‌ب. پپتید های هیدروفیلی حاوی بیش از ۲۵٪ رزیدوهای باردار (به عنوان مثال، D، K، R، H وE) و ۲۵٪ آمینو اسیدهای هیدروفوب (آب گریز) معمولا در آب یا بافر های آبی محلول هستند.
‌ج. پپتیدهای حاوی ۵۰٪ و بیشتر بقایای هیدروفوب ممکن است غیرحلال یا خیلی کم محلول در آب و یا محلول های آبی باشند.
‌د. لطفا به ادبیات پژوهش های مربوط به پروتئین خاص خود مراجعه کنید چون آنچه در اینجا ذکر شد فقط دستورالعمل کلی است و شما در مقالات می توانید اطلاعات مرتبط و دقیق تری پیدا کنید.
‌ه. گرم کردن (<40 درجه سانتیگراد) ممکن است در حل کردن پپتید شما کمک کند.

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *